torsdag, september 06, 2007

in Paris, rue des petits carreaux

Jenny´s typing

ganska soft liten lya, väldigt intim och stört charmig. inte visste vi att den förutom sin stö(ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ)rt softa takterass skulle innehålla tre franskabalkonger, alla bredvid varandra på en av lång väggarna.

eftersom jag har en aning klausterfobi gick det inte att sova i loftsängen som finns här, för nära taket. istället smällde jag upp bäddsoffan i storarummet (dvs. köket och vardagsrummet) och eftersom jag inte gillar att sova ensam tvingade jag ner steffi också. loftsängen får bli garderob och dubbelsäng

Steffi's typing:

Ja, "för bra för att va sant" kan nog sammanfatta hela den här lägenheten, eller som man säger på franska, studio.

Vi möttes av två killar Marco och någon som vi inte kommer ihåg namnet på utanför lägenheten igårkväll, dom var gentlemens och bar våra två största väskor. Ja hela grejen va ju att Marco hade nyckeln till lägenheten.

Det har inte ens gått 24 timmar i Paris och allt är riktigt sweet. Vi var och storhandlade lite längre bort ifrån där vi bor, dvs Pigalle haha där jag och Anna bodde förra gången. SEX SHOP, SEX SHOW, SEX-Cinema haha Jenny tyckte det var spännande och vill gå dit fler gånger.

Just nu har vi förtärt en helt okej sallad uppe på takterrassen, sa vi att man ser Eiffeltornet?

2 kommentarer:

Sofia sa...

heeej tjejer!
Kan säga att jag är miiiiilt avundsjuk på er!
Har dock hittat en bra familj, och om allt går som jag vill så kommer jag bo i 8éme precis vid champs des elysee! kanske kommer till paris om någon vecka för att checka läget! Tills dess måste ni ha utforskat hela paris, ha koll på alla häftiga klubbar, mysiga caféer etc! ta hand om er!
À bientôt!!!

citronmuffin sa...

men darling, för helvete, gör mig inte avis nu. suck.