torsdag, september 27, 2007

en annan del av stan

gråtit har man gjort förr. men inte så mycket som jag gjorde igår morse när jag vinkade av Jenny på tågperrongen. Fy farao säger jag bara.
Har ett långt word-dokument som jag skrev igår som jag skulle lägga upp här men detta är ju då Sofias dator. Pas de document dans this ordinateur.

Idag är jag jättesjuk.
Idag lämande jag över lghts.nycklarna till Jenny Lexander
Idag för två timmar sen ringde Jenny Lexander och jag hann inte svara. Hon talade in ett meddelande som lät ungefär så här: - Hej Stephanie det här är Jenny. Du kan väl ringa mig när du hör detta. Ciao.

Det var helt omöjligt att urskilja om hon va glad eller sur. Undra vad hon vill?


Idag skulle jag egentligen jobba 19-23 men eftersom jag dragit på mig något skit som gör att man fått feber, halsont och hostar upp gulgröna slemklumpar kändes det inte helt rätt att stå i en rökig bar. Ringde the owner dvs. Alan och förklarade att jag va sjuk, så sa han okej okej, gör vad du måste göra, gå till apoteket och köp något så du blir frisk...För du måste jobba imorgon.

haha yes jag ska jobba imorgon. 18-Stängning....Om jag har fått rätt intryck är det riktigt mycket bättre att få kvällspassen istället för lunchen. Kvällstid är mer relaxed inte så mycket mat som serveras more about the drinking. Och dricksen är bra den med.

Det är en ära att få en Fredagkväll...

More to say..........................

1 kommentar:

jenny sa...

fan vad jag längtar (LÄNGTAR, INTE SAKNAR, LÄNGTAR) efter dig!