söndag, oktober 14, 2007

Knark är bajs

England till final nästa lördag. Oh la la. Och jag fyller år på Söndag.

Jo men att komma hem klockan 9 på morgonen med en baugette, chips kinderäggchoklad och cashewnötter är rätt hälsosamt. Egentligen skulle jag sluta 00. men Ollie frågade om jag kunde stanna längre vilket resulterade i att jag jobbade till 04. tills skitet stängde. Sen en drink after work med Ollie, Nat och Babs. Åkte till någon jäkla skum bar som låg i en källare som stängde 05. så då gick vi 10 meter till höger och gick in på en fransk bar och hängde till kl.07 drack öl och vodka-lemonade. Sen har jag ingen aning hur det hände men plötsligt satt vi på en fin restaurang och killarna käkade steak med pommes och jag en salade de chevre chaud.

Jo sen har det varit fredag också. Då kom Sofia och jag hem vid 07.tiden på morgonen. Rätt mätt Rätt trött. Jag käkade på Quick och Pomme de Pain. och sammanlagt blev det en skitstor hamburgare, 2 flottiga portioner pommes, en baugette med tomater och chèvre och en brownie.

Nu snurrar det i mitt huvud och Sofia ska ner och köpa en Frappucino. Nej nu kom hon upp igen. "-jag orkar inte stå i den kön!."

2 kommentarer:

Mc Vickers sa...

Nice blog
Please visit: http://elbaluartedeoccidente.blogspot.com/
Thanks Luis

Jenny sa...

ahhh jävlar va härligt. fan va jag saknar det