söndag, oktober 07, 2007

1 veckas old inlägg

Till Jenny!

Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde imorse.

Kl. 05 inatt stapplar jag in likt en alkoholiserad man gift med Jenny.
Jag slutade egentligen 23. men Anders den svenska killen på Bugsy’s gjorde en drink som skulle va bra för min hals (hade riktigt halsont). Han gjorde en till sig, han gjorde en till mig, han gjorde en till sig och på den vägen var det. Låste dörren vid 01. sen gick vi till The Highlander som ligger typ 15 min. walk därifrån. Tydligen har dom värsta sammanhållningen mellan alla ex-patriot irländsk/engelsk barer/restauranger historia något..ää fråga inte mig.
Yes. Sen följde han mig hem genom parken här intill Les Halles som är criminal på natten.
Anteckna, Stor skillnad på att följa mig hem och följa med mig hem.

Väl uppe i lägenheten:
Jenny sa att jag luktade sprit så jag gick och borstade tänderna och åt saltade valnötter.
Men det blev inte bättre. Sen somnade jag och vaknade 2 timmar senare av en färdigpackad Jenny och regnet som smattrade utanför. Fortfarande påverkad tog jag på mig de varmaste kläderna i min ägo och sen gick vi till tågstationen.

Jenny bästa Leffler.

Jag har nog aldrig gråtit så mycket som på tåg-perrongen imorse. Fan när dörrarna stängdes och jag såg att du grät exakt lika mycket. Brevet som jag fick av dig läste jag på vägen hem i regnet och jag sket rätt starkt i att jag snörvlade och hade oregelbunden andning.


Paris ensam? Pfff haha

1 kommentar:

Jenny sa...

jag älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fan vad jag saknar dig. ska in till stan nu en sväng till myrorna men när jag kommer hem ska jag skriva enn långt mail till dig. världens bästa tjej