söndag, februari 17, 2008

IM BACK

Fy farao för mig och mitt dåliga bloggande.
Some part is missing.
Det är som en dagbok.

Ibland går jag in på min egen blogg för att se om något har hänt eller om det har skrivits något nytt och roligt. Men nej

Många dagar har gått och ja det har inte hänt mycket...eller ja det beror ju på hur man ser det hela. Det har gått exakt 14 dagar sen jag skrev senast, dvs två veckor. Jag har jobbat mycket. Luncher och kvällar, kvällar och luncher... Rökförbudet är skönt då man kan komma hem utan att lukta som sunkig cancer-tant med gula fingrar och tänder. Men när vi har stängt för natten brukar killarna tända en cigg och dra in den tunga röken med ett satisfied smile.

Anna's far och bror kommer imorgon. Anna ska vara en powerguide i tre dagar medens jag jobbar. Fast på onsdag då är jag ledig och då stog jag på schemat också....och jag föreslog att vi kunde ha en stor powernap som tema under den dagen, men Anna såg inte så glad ut.

Yes, thats the story.

De tre ord som kan sammanfatta mina känslor denna söndag-kväll är:
Uttråkad
Stressad (för va fan då liksom? gå ner med soporna?)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa haha

Snart kommer Anna hem. Hon slutar 21.00

Ps. Dom håller på att bygga en ny Juice-bar/affär precis brevid vår port...Imorgon ska jag ta en bild på detta spektakel och visa er...Så håller vi på så tills dagen det öppnar...DEAL! Ds.

Inga kommentarer: